Kol kas prancūzas neforsuoja sugrįžimo į aikštę ir bando visiškai išsigydyti nedidelę traumą. Apie tai ir sezono pabaigos akcentus krepšininkas kalbėjosi kartu su „Žalgiris TV“.

„Dar nežinau, bet trauma nėra tokia rimta, – kalbėjo prancūzas. – Iškart po traumos negali žinoti, kas tiksliai nutiko. Bet didelės traumos nėra – tiesiog pasisukau čiurną ir ji šiek tiek ištino. Nieko ypatingai rimto. Praleisiu rungtynes su „Šiauliais“. Tikiuosi savaitės pabaigoje galėsiu žaisti dvikovoje su „Lietuvos rytu“. Dar tiksliai nežinau, bet to tikiuosi.“

Krepšininkas su komanda šį mėnesį baigė pasirodymą Eurolygos reguliariajame sezone, o jau kitą savaitę žalgiriečiai užbaigs ir reguliarųjį LKL sezoną. Kalbėdamas apie tarpinius sezono finišus, krepšininkas išskyrė pagrindinę užduotį prieš LKL atkrintamąsias varžybas.

„Kaip visi žino sezonas Eurolygoje buvo neblogas, bet, deja, nepatekome į atkrintamąsias. Todėl esame susikoncentravę į LKL čempionatą. Prieš prasidedant LKL atkrintamosioms, turime žinoti, kad visi žaidėjai yra pakankamai pailsėję, bei visi 12 ar net 14 žaidėjų yra pasiruošę žaisti“, – aiškino krepšininkas.

Žalgiriečiai LKL reguliarųjį sezoną užbaigs būdami pirmoje turnyro lentelės vietoje. Mąstydamas apie svarbiausią tikslą LKL atkrintamosiose kovose, L. Westermannas buvo konkretus.

„Nėra jokio kito tikslo – tik čempionų titulas. Kai pasirašai sutartį su „Žalgiriu“ žinai, kad tai net nėra tikslas, tai yra kažkas, ką turi būtinai pasiekti“, – tvirtino žaidėjas.

„Žalgiris TV“ paklausė krepšininko ir apie Eurolygos sudarytą gražiausių reguliariojo sezono rezultatyvių perdavimų dešimtuką, kuriame puikiai ir juvelyriškai „Žalgirio“ gretose perdavimus skirsčiusiam L. Westermnnui vietos neatsirado. Žaidėjas turėjo aiškią nuomonę.

„Manau, kad nusipelniau vietos ar dviejų tame dešimtuke“, – šypsojosi pašnekovas.