Prieš išvyką į Ispaniją savo įspūdžiais apie sezoną bei finalinį akordą Vitorijoje su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai dalinosi puolėjas Brockas Motumas.

„Šis sezonas turėjo pakilimų ir nuosmukių, bet iš esmės jis buvo geresnis nei praėjęs sezonas. Buvo kelios rungtynės, kuriose turėjome pasiekti pergalę, bet nesugebėdavome finišuoti pergalingai. Tai tapo pamokomis ateičiai. Kaip bebūtų, paskutines rungtynes Eurolygoje norime pažymėti skambia nata, todėl tikiuosi, kad mums pavyks iškovoti pergalę“, – po žalgiriečių treniruotės kalbėjo B.Motumas.

Spalį prasidėjęs sezonas baigsis tik šį ketvirtadienį. Ilgas maratonas stipriausiame Senojo žemyno klubiniame krepšinio turnyre buvo pažymėtas ne viena skambia „Žalgirio“ ekipos pergale ir efektingais krepšininkų žaidimo epizodais. Australo teigimu, jam didžiausią įspūdį paliko kauniečių pergalės prieš Europos grandus.

„Didžiausią įspūdį paliko pergalės prieš „FC Barcelona“ bei CSKA komandas namuose. Smagu nugalėti tokius didelius klubus prieš savus sirgalius ir parodyti jiems gerą žaidimą. Smagu atsilyginti už jų palaikymą pergalėmis“, – teigė krepšininkas.

Nors dėl dar vienos pergalės turnyre kovojantys žalgiriečiai į „Top 8“ etapą nepretenduoja, Kauno ekipa dar gali gerokai sugadinti Vitorijos „Baskonia“ klubo situaciją turnyro lentelėje. Šiuo metu Kaune pirmosiose tarpusavio rungtynėse įveikta ekipa žygiuoja penktoje pozicijoje, tačiau pralaimėjusi prieš žalgiriečius ispanų ekipa teoriškai galėtų nukristi iki aštuntosios pozicijos.

B. Motumas kalbėjo apie varžovų žaidimą ir išskyrė, jog „Baskonia“ klubas po pirmųjų tarpusavio rungtynių „Žalgirio“ arenoje demonstruoja solidesnį žaidimą.

„Jie pasipildė keliais naujais žaidėjais po pirmosios dvikovos Kaune. Jie, žinoma, pagerino savo žaidimą, tačiau tą patį galiu pasakyti ir apie mūsų komandą. Manau, rungtynėse išvysime kietą kovą. Dvikova turėtų būti gera“, – aiškino australas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)