„Kaip visada pradedame neblogai, išsiveržiame į priekį 10 – 11 taškų, o paskui pradedame visi norėti daug mesti ir niekas nenori gintis. Dingo agresyvumas, pas juos tuo metu jis atsirado. Jie neleido mums priimti kamuolį ten, kur norėjome, o kai žaidimas vyko taškas į tašką, mums buvo sunku žaisti“ , - po pralaimėjimo drabužinėje kalbėjo Paulius Jankūnas.

„Šiandien pas mus buvo ne tas mentalitetas gynyboje. Kažkodėl norėjome su jais rungtyniauti taškais. Nepaisant mažos jų rotacijos, jų žaidėjai labiau patyrę ir talentingesni už mus. Turėjome gintis geriau, daug nesusikalbėjimo, daug broko, laiku nepadarytų pražangų, o pabaigoje, kai komandos meta baudas – kaip loterijoje. Pačiam norisi būti agresyvesniam, puolime būti aktyviam. Kiekvienos rungtynės skirtingos, skirtingos užduotys. Reikia pasimokyti iš šių rungtynių ir nekartoti klaidų“, - kalbėjo Edgaras Ulanovas.


Žaidėjai vėl buvo sužavėti sirgalių palaikymu. Pagal protokolą arenoje susirinko 15231 žiūrovas. Krepšininkai apgailestavo, kad sezono finiše nepavyko sirgaliams padovanoti šventės.

„Ačiū žiūrovams, kad visą sezoną mus palaikė. Rekordiniai skaičiai rodo, kad fanai mus myli, palaiko. Smagu, kad arena buvo pilna, gaila, kad pralaimėjome, labai vertiname jų palaikymą“ , - sakė P. Jankūnas.

„Liūdna dėl sirgalių ir patiems liūdna. Šios rungtynės – vienos blogiausių šį sezoną. Turėjome nusiteikti kietoms gynybinėms rungtynėms, o mes galvojome, kad apžaisime juo puolime. Pradžioje gerai krito metimai, o paskui grįžome į realybę. Raktas į pergalę turėjo būti žymiai geresnė gynyba“ – nusivylimo neslėpė E. Ulanovas.

„Gal per daug pasitikime savo nuostabiais sirgaliais ir galvojame, kad jie už mus laimės. Aišku, jie padeda, bet turime ir patys žaisti“ , - kalbėjo P. Jankūnas.

„Nesame mes CSKA, kad laimėję pakankamai rungtynių galėtumėme nesistengti žaisti. Mums kiekviena pergalė yra aukso vertės. Privalome žaisti geriau. Sunku kalbėti po tokio pralaimėjimo, labai gaila, ypač dėl sirgalių“, - sunkiai žodžius rinko Artūras Milaknis.

„Rūbinėje nuotaikos tikrai blogos, norėjome šiandien gerai sužaisti, nepaisant to, kad rungtynės nieko nelemia. Buvo daug absurdiškų klaidų, labai gaila“, - reziumavo E. Ulanovas.

Žalgiriečiams Eurolygoje liko sužaisti vienerias rungtynes. Kitą savaitę išvykoje „Žalgiris“ sezoną užbaigs dvikova su Vitorijos „Baskonios“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)