Šalia „Žalgirio“ arenos vyksiančioje sporto fiestoje aistros virs ne tik krepšinio aikštelėse, bet ir antrą kartą rengiamose futbolo ir tinklinio varžybose.

Jau devintus metus iš eilės Kauno „Žalgirio“ komandos organizuojamas turnyras vis muša dalyvių skaičiaus rekordus ir šįmet tikisi suteikti dar daugiau progų nusišypsoti kovų įkarštyje. Dalyviai ir svečiai bus sutikti šūkiu „Išbandyk save!“, o visi turnyro dalyviai gaus po dvejus marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika.

„Žalgirio“ arenos automobilių stovėjimo aikštelėje bus įrengta net 14 krepšinio aikščių trys prieš tris žaidėjams. Šalia „Žalgirio“ arenos ant žolės karaliaus futbolo varžybos, kurioms teisėjaus futbolo klubo „Kauno Žalgiris“ žaidėjai, o kiek tolėliau Nemuno saloje įrengtose keturiose tinklinio aikštelėse vasaros sezonui ruošis tinklinio mylėtojai.

Kovo 30 d. Kauno „Žalgirio“ oficialioje interneto svetainėje prasidėjo komandų registracija į visų trijų sporto šakų varžybas. Ji tęsis iki balandžio 21 d. (registruojantis balandžio 18-21 dienomis dalyvio mokestis didės), o dar po savaitės bus paskelbtas turnyro tvarkaraštis.

Pasiteisinęs turnyro formatas nesikeis – kaip ir praėjusiais metais krepšinio turnyro dalyviai varžysis šešiose amžiaus grupėse. Į septintąją – Mišriąją grupę – kviečiamos registruotis komandos, kurių sudėtyje ir aikštelėje turės būti bent viena moteris ar mergina. Turnyre rungsis ir žurnalistų bei „Žalgirio“ ir „Žalgirio“ arenos rėmėjų komandos. Į atskiras amžiaus grupes kviečiami registruotis ir tinklinio mėgėjai bei mėgėjos, o futbolo turnyre dalyviai į pogrupius bus suskirstyti pasibaigus registracijai.

Turnyre taip pat apsilankys ir dar vienos sporto šakos – regbio atstovai. Praėjusiais metais prie Kauno „Žalgirio“ šeimos prisijungę regbininkai pristatys savo sporto šaką plačiai auditorijai. Atskiroje aikštelėje vyks vaikų ir regbio 7×7 parodomosios rungtynės, be to norintys galės išbandyti savo jėgas bekontakčio regbio varžybose.

Tradiciškai turnyro dalyvius ir žiūrovus gegužės 1-ąją savo vizitu nudžiugins Lietuvos čempionų krepšininkai, kurie ne tik dalins autografus, dalyvaus nuotaikingoje fotosesijoje, tačiau ir išbandys savo jėgas žaidimo aikštelėse bei prizais apdovanos pačius geriausius.

Kaip visada konkursų ir turnyro nugalėtojų lauks vertingi „Žalgirio“ ir rėmėjų prizai. Gerą atmosferą padės sukurti šmaikštūs vedėjai ir gatvės krepšinio muzikos ritmas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)