Kaip atskleidė „Žalgirio“ arenos vadovė, 15 tūkstančių žiūrovų anšlagas ne tik džiugina širdį, bet ir reikalauja pasitempti visą personalą.

„Tokie lankomumo rezultatai glosto širdį ir kelia jaudulį, nes norisi visiems arenos lankytojams užtikrinti tik patį geriausią laiką, palikti pačius geriausius įspūdžius ir pateisinti visus jų lūkesčius“, – kalbėjo A. Ivanauskienė.

#ŽaliaBalta laidos viešnia pasidžiaugė ir pasikeitusiu Eurolygos formatu, kuris leidžia iš arti pamatyti visas Europos krepšinio žvaigždes bei pakėlė pačią „Žalgirio“ areną į naują lygį.

„Šį sezoną turime daugiau namų rungtynių, žiūrovų skaičius vis auga, atvyksta Europos krepšinio grandai, tad tai labai džiugina. Žinoma, pati arena susidūrė su įtemptesniu grafiku, įvyko ir tam tikrų techninių pokyčių, pasiruošimo darbų, kurie mus dar labiau sustiprino“, – naujos Eurolygos sistemos nauda neabejojo „Žalgirio“ arenos direktorė.

Anot A. Ivanauskienės, išvydę arenoje filmuotą vaizdo klipą, kuriame įamžintas šokantis apsaugos darbuotojas, į lietuvius susižavėję kreipėsi netgi NBA klubų atstovai.

Pašnekovė pažymėjo, kad „Žalgirio“ arena yra gyvas organizmas. Vienas to pavyzdžių – neseniai atsinaujinęs restoranas „Sala“, kurio durys nuo ryto iki vakaro yra atvertos kiekvieną dieną.

„Didžiausią įtaką tobulėjimui daro mūsų lankytojai. Jie yra išsilavinę, keliaujantys, daug matę ir yra mums reiklūs. Žiūrovai neleidžia užmigti ir skatina žengti į priekį. Ir toliau ieškosime idėjų, minčių, kurias artimiausiu metu bandysime įgyvendinti „Žalgirio“ arenoje“, – sakė „Žalia Balta“ laidoje apsilankiusi A. Ivanauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)