Galimybių patekti į geriausių aštuonetą nebeturinti „Barcelona“ pralaimėjo ir principinį mačą Madrido krepšininkams – 69:85.

Kaip jau skelbta, mačą katalonai baigė be iš aikštės išvyto trenerio Georgios Bartzoko. Antrojo kėlinio pabaigoje nervų nevaldžiusį graiką italas Luigi Lamonica nubaudė antra technine pražanga. Nors treneris ir bandė aiškintis su teisėju, jam teko palikti aikštelę.

Pasibaigus mačui G. Bartzokas nenurimo ir apdovanojo L. Lamonicą specifiniu epitetu.

„L. Lamonica buvo rungtynių žvaigždė. Aš neturiu daugiau ką pasakyti, tiesiog nebegalėjau padėti savo komandai. Kai vyko svarbiausi dalykai, aš buvau persirengimo kambaryje, – situaciją komentavo G. Bartzokas. – Nepaisant visko, aš susilaikysiu nuo platesnių komentarų dėl teisėjavimo. Nenoriu veltis ir komentuoti, to reikia vengti, atsiprašau.“

Dėl prasto komandos žaidimo neretai kritikuojamas G. Bartzokas sulaukė ir žurnalisto klausimo apie tai, ar šis „El Clasico“ jam buvo paskutinis.

„Kas čia per klausimas? Aš taip nemanau. Mes turėjome sunkų sezoną, komandai nutiko daug negerų dalykų. Nepasinaudojome galimybe patekti į atkrintamąsias Eurolygoje, bet ACB lygoje viskas dar prieš akis“, – aiškino jis.

Visgi jei G. Bartzokas už savo nervus ir sulaukė arbitrų nuobaudos, „žvaigžde“ jo pavadintas L. Lamonica su kolegomis rungtynių pabaigoje pražiopsojo chamišką Barselonos ekipoje žaidžiančio kroato Ante Tomičiaus poelgį.

Po krepšiu aukštaūgis alkūne į galvą specialiai smogė gerokai smulkesnio sudėjimo Jaycee Carrollui, taip patiesdamas pastarąjį ant parketo.

La acción entre Tomic y Carroll que terminó con técnica para el jugador del Real Madrid.
(Vía @Aaron_Morales_) pic.twitter.com/vVfZa2ujWE— ZonaDeportivaBasket (@ZDBasket) March 22, 2017

Visgi šioje situacijoje nubaustas buvo ne A. Tomičius, o... J. Carrollas. Pašokęs ant kojų jis dar bandė sutrukdyti varžovų atakai, užsidirbo asmeninę pražangą, o netrukus už protestus (dėl to, kad arbitrai nereagavo į A. Tomičiaus smūgį) snaiperis dar gavo ir techninę pražangą, kuri jam buvo penktoji.

„Laukinis ir gėdingas elgesys, – A. Tomičiaus poelgį po krepšiu vieningai vertino didžiausi Ispanijos interneto portalai – AS, „Marca“ ir kiti.

„Barcelona“ Eurolygos turnyre užima tik 12-ąją vietą – turi 10 pergalių ir 17 pralaimėjimų. „Real“ su 20 pergalių ir 7 pralaimėjimais žengia pirmoje turnyro lentelės pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)