Šias ir dar dvejas 27 turo rungtynes rodys vaizdo transliacijų internetu platforma www.viaplay.lt bei „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

„Žalgiris“ per 26 turus laimėjo 12 kartų ir užima 10 vietą, o „Anadolu Efes“, iškovojęs 14 pergalių, žengia aštuntas.

Pirmąją „Anadolu Efes“ ir „Žalgirio“ dvikovą Turkijoje įtikinamai 84:71 laimėjo Lietuvos komanda. Tada kauniečiai daug taikliau mėtė dvitaškius (58 ir 68 proc.), tritaškius (22 ir 37 proc.), kur kas geriau kovojo dėl kamuolių (25 ir 35).

Dabar abi ekipos demonstruoja puikią sportinę formą. „Žalgiris“ šventė 6 pergales per pastarąsias 8 rungtynes, o „Anadolu Efes“ – 5 iš 6.

Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai, kurie demonstruoja itin aukštą žaidimo spartą, kur kas geriau puola nei ginasi. Turkijos klubui įžaidėjas prancūzas Thomasas Heurtelis pelno 13,8 taško, atlieka 6,1 rezultatyvaus perdavimo.

Thomas Heurtelis

Sunkusis puolėjas iš JAV Derrickas Brownas įmeta 13,2 taško, sugriebia 5,8 kamuolio, atlieka 2,4 perdavimo. Vidurio puolėjo amerikiečio Bryanto Dunstono kraityje – 10,5 taško, 6,3 atkovoto kamuolio.

„Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius teigė, kad šios dienos varžovai yra labai atletiška komanda, kuri puikiai grumiasi dėl atšokusių kamuolių. Pasak stratego, pastaruoju metu dėl intensyvaus rungtynių grafiko LKL ir Eurolygoje jo auklėtiniams beveik nebuvo laiko treniruotis.

„Anadolu Efes“ vairininkas Velimiras Perasovičius akcentavo labai gerą žalgiriečių žaidimo drausmę tiek puolant, tiek ginantis.

„Žalgiris“ su „Anadolu Efes“ Eurolygoje galynėsis jau 14 kartą. 9 pergales iškovojo kauniečiai, 4 – Stambulo krepšininkai.

„Anadolu Efes“ krepšininkai puikiai rungtyniauja pajėgiame Turkijos čempionate, kuriame laimėjo 20 mačų iš 22 – su Stambulo „Fenerbahce“ dalijasi 1-2 vietomis.

Transliacijų tvarkaraštis:

kovo 21 d. 19.50 val. „Žalgiris“ – „Anadolu Efes“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 22 d. 19.55 val. „Crvena Zvezda“ – „Olympiacos“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.55 val. „Real“ – „Barcelona“ (www.viaplay.lt; tiesiogiai), 23.45 val. „Real“ – „Barcelona“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)