Prieš mėnesį startavęs projektas sulaukė milžiniško pasisekimo ir į linksmybių sūkurį įtraukė dar tris miestus. Prie Vilniaus, Alytaus ir Marijampolės, artimiausiose rungtynėse prisijungia Druskininkai, Prienai ir Vilkaviškis.

Eurolygos vadovų įvertinimo sulaukusioje Kauno „Žalgirio“ arenoje liko vos du reguliaraus sezono mačai stipriausiame Senojo žemyno turnyre. Kovo 21-ą dieną su Stambulo „Anadolu Efes“ ir kovo 31-ą dieną su Manto Kalniečio atstovaujama Milano „EA7 Emporio Armani“.

Būtent į šias dvejas rungtynes kursuos ir specialūs „Kautros“ autobusai. Viskas ko tereikia: įsigyti kelionės bilietą internetu autobusubilietai.lt arba autobusų stočių kasose ir, jį pateikus „Žalgirio ekspreso“ autobuse, atsiimti rungtynių bilietą.

„Labai smagu matyti ir tuos pačius, ir naujus žalius ir baltus veidus, keliaujančius „Žalgirio ekspreso“ autobusais. Matome, kad tai tampa tradicija, keliauti palaikyti mylimos komandos. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie aktyvesnio „Žalgirio“ palaikymo ir atvežti gerbėjus iš vis daugiau skirtingų miestų. Tikimės rekordinio keleivių palaikymo artimiausiose rungtynėse“, – kalbėjo „Kautros“ atstovas Mindaugas Sakalauskas.

„Žalgirio ekspreso“ pagalbą Kauną per dvejas rungtynes jau pasiekė daugiau nei tūkstantis Vilniaus, Marijampolės ir Alytaus gyventojų ar miestų svečių, tad prasiplėtus projekto šeimai, tikimasi dar didesnio gerbėjų antplūdžio „Žalgirio“ arenoje.

Kadangi pasiūlymo kiekis ribotas, o parodžiusi praktika leidžia tikėtis „Žalgirio ekspreso“ akcijos bilietų išpardavimo, pasirūpinti savo vietomis autobuse ir rungtynėse – reikėtų jau dabar.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)