„NBA visais aspektais yra geriausia pasaulio lyga, bet aš esu laimingas „Real“ komandoje. Vien dėl to, kaip jie su manimi elgiasi, aš ir toliau noriu su jais skinti titulus“, – radijo stoties „Onda Cero“ laidoje „El Transistor“ pasakojo S. Llullas.

Iš NBA klubų pastaraisiais metais 188 cm ūgio gynėjas sulaukė nemažai dėmesio, o didžiausią rodė Hjustono „Rockets“, tačiau išvyką artimiausiu laiku kaip reikiant turėtų stabdyti iki 2021 metų galiojanti sutartis su „Real“. Anot ispanų spaudos, joje numatyta išpirka siekia net 12 mln. eurų.

„Niekas nežino, kas nutiks ateityje, bet aš turiu sutartį dar ketveriems metams ir kitą vasarą nenoriu keltis į NBA“, – žinią stipriausios pasaulio lygos komandų vadovams pasiuntė krepšininkas.

S. Llullas šiame Eurolygos sezone vidutiniškai pelno 16,5 taško ir atlieka 6,2 rezultatyvaus perdavimo, o Ispanijos ACB krepšinio lygoje renka po 15,6 taško ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)