100 taškų šiame sezone dar nė karto nepelnęs „Žalgiris“ šią ribą pasiekti stengėsi bet kokia kaina. Taip likus žaisti mažiau nei minutę iš toli atakuoti ryžosi net Augusto Lima, tritaškį LKL čempionate metęs apskritai pirmą kartą.

Bet iš trijų taškų zonos „Žalgirio“ nariams šiame mače atakuoti sekėsi gana įspūdingai – tikslą pasiekė net 15 metimų iš 25 bandymų (60 proc.). 5 tritaškius iš 6 įmetė Artūras Milaknis, 3 iš 5 – Kevinas Pangosas.

Abu su 15 taškų buvo rezultatyviausi Kauno ekipos gretose. 12 taškų prie pergalės pridėjo Paulius Valinskas, 11 – Renaldas Seibutis.

„Dzūkijai“ Johnathanas Hudsonas surinko 11 taškų, o Karolis Guščikas ir Gediminas Navickas – po 10.

Dzūkai šiame sezone žalgiriečiams rimtesnio iššūkio mesti nesugeba – neturėjo jokių šansų ir ankstesniuose dviejuose susitikimuose: Alytaus komanda „Žalgiriui“ namuose nusileido 61:94, o išvykoje – 64:79.

„Dzūkija“ turnyro lentelėje užima aštuntą vietą, o kauniečiai – pirmą. Jeigu abi ekipos iki sezono pabaigos išsaugos šias pozicijas, išvysime jas grumiantis LKL ketvirtfinalio serijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)