Virginijus Šeškus į uostamiestį atsivežė vos aštuonis žaisti pasirengusius žaidėjus. Ir tai tapo esminiu „Neptūno“ pergalės faktoriumi – kiek pavarginę prieniškius šeimininkai jau antrame kėlinyje perėmė iniciatyvą į savo rankas ir ramiai užbaigę mačą sirgaliams padovanojo pergalę.

Klaipėda su Prienais iki šios akistatos turėjo nesuvestų sąskaitų. Prieš pat LKL antrojo rato pabaigą „Neptūnas“ krito „Vytauto“ namuose ir nepateko į stipriausiųjų komandų ketvertą. Tai lėmė, kad uostamiesčio ekipa liko antrame burtų krepšelyje ir „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ ketvirtfinalyje susitiks su Kauno „Žalgiriu“.

„Neptūną“ papildomai motyvavo ir faktas, kad Klaipėdos klubas šį sezoną dar nė kartą nenugalėjo „Vytauto“. Prieniškiai iki šiol laimėjo dvi tarpusavio akistatas: Klaipėdoje – 79:76, Prienuose – 74:67.

Po šios kaktomušos abi komandos susikeitė vietomis turnyro lentelėje: klaipėdiečiai pakilo į ketvirtą vietą, o prieniškiai smuktelėjo į penktąją.

„Neptūnas“: Mindaugas Girdžiūnas ir Jimmy Baronas po 13, Martynas Mažeika 12, Jerai Grantas 10, Mindaugas Kačinas 9 taškai.

„Vytautas“: Artūras Valeika 13, Vytenis Lipkevičius 11 (7 atk. kam., 21 naud. bal.), Regimantas Miniotas 9, Tomas Delininkaitis 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)