„Lietuvos komanda sukūrė stebuklą įveikdama CSKA ir pademonstruodama puikų žaidimą“, – konstatuoja Eurolyga, įvertindama Š. Jasikevičiaus nuopelnus.

Primename, kad Š. Jasikevičius rungtynių nebaigė dėl dviejų techninių pražangų – jam ketvirtajame kėlinyje teko palikti aikštelę, o stratego pareigas iš Šaro sėkmingai perėmė jo asistentas Darius Maskoliūnas.

Į simbolinį turo žaidėjų penketuką pateko serbų gynėjas Stefanas Jovičius (Belgrado „Crvena Zvezda“), Stambulo „Galatasaray“ rungtyniaujantis amerikietis snaiperis Jonas Diebleris, Milano „Emporio Armani“ puolėjas Davide Pascolo (15 taškų po pertraukos rugntynėse su „Olympiakos“), Madrido „Real“ aukštaūgis Gustavo Ayonas ir turo MVP tapęs Atėnų „Panathinaikos“ vidurio puolėjas Ioannis Bouroussis.

Graikų milžinas per rungtynes su „Barcelona“ pelnė 14 taškų, atkovojo 11 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 31 naudingumo balą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)