Antrojo kėlinio viduryje (NCAA žaidžiami du kėliniai po 20 min. – Krepšinis.lt) „Nevada“ atsiliko 49:74, likus žaisti 4:27 min. – 68:87, o iki finalinio teisėjo švilpuko likus šiek tiek daugiau nei minutei – 76:90.

Ir tuomet svečiai pataikė net 6 tritaškius iš eilės ir išplėšė pratęsimą. Verta pažymėti, kad didžioji jų dalis buvo tiesiog desperatiški, tačiau vis tiek taiklūs. Ir abiems komandos teko žaisti pratęsimą.

Jame buvo akivaizdu, kad „Nevada“ tiesiog negali pralaimėti šių rungtynių – vienu metu atsiliko 98:103, bet sugebėjo atsitiesti ir triumfuoti: likus žaisti 2,9 sek. pergalingu tapusį tolimą metimą pataikė Jordanas Caroline'as.

„Niekada negali žinoti, kas gali nutikti. Tiesiog reikia nesustoti ir žaisti: kapanotis ir kovoti. Pademonstravome savo komandos atkaklumą ir tvirtumą“, – po fantastiško mačo pasakojo 45 taškus pelnęs (karjeros rekordas), 13 kamuolių atkovojęs, 9 rezultatyvius perdavimus ir 5 blokus atlikęs pergalingo metimo autorius J. Caroline'as.

26 taškus prie stebuklo pridėjo Marcusas Marshallas, per paskutinę minutę pataikęs net 4 tolimus metimus.

„Tai įspūdingiausia mano karjeros pergalė“, – nė nedvejodamas pareiškė „Nevada“ treneris Ericas Musselmanas.

Išsikapstymas iš 25 taškų deficito – aštuntas didžiausias per visą NCAA istoriją.

Nevada trailed New Mexico 90-76 with just over a minute left last night. What happened next was one of the most insane comebacks you'll see. pic.twitter.com/PEqe0wmbqK— March Madness 2017 (@Madness2017) January 8, 2017

Last night was one to celebrate.#BattleBorn #TheHunt pic.twitter.com/wPB5HV5dRR

— Nevada Basketball (@NevadaHoops) January 8, 2017


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)