J. Mačiulis per 20 min. pelnė 8 taškus (dvitaškiai 1/1, tritaškiai 2/4), atkovojo 1 kamuolį ir 3 kartus prasižengė.

„Real“ (10 pergalių ir 5 pralaimėjimai) komandai 17-metis slovėnas Luka Dončičius pelnė 17 taškų (4/6 dvitaškiai, 3/4 tritaškiai), atliko 9 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 5 kamuolius ir surinko +31 naudingumo balą, o Rudy Fernandezas įmetė 14 taškų. L. Dončičiui tai buvo karjeros rungtynes Eurolygos turnyre. Felipe Reyes ir Gustavo Ayonas (7 atk. kam.) surinko po 8 taškus.

Stambulo ekipai (7/8) 16 taškų surinko Paulas Brandonas, po 14 - Derrickas Brownas ir Bryantas Dunstonas, 10 - Cedi Osmanas.

Svečių iš Madrido vos nepražudė dažni ginčai su teisėjais, nesportinės ir techninės pražangos. „Real“ pirmavo 80:78 ir turėjo kamuolį išmesti iš užribio varžovų aikštės pusėje, bet amerikietis Jaycee Carrollas leidosi užspaudžiamas į kampą ir žioplai prarado kamuolį, likus 8,4 sek. Madridiečių laimė, kad po reido per visą aikštę prancūzo Thomaso Heurtelio metimą blokavo centras Gustavo Ayonas.

„Real“ klubas turnyro lentelėje užima antrą vietą, o „Anadolu Efes“ krepšininkai yra aštunti.

Šio sezono Eurolygoje dalyvauja 16 klubų. Į atkrintamas varžybas pateks aštuonios geriausios komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją