Informuojama, kad sutartis tarp klubo ir A. Bagatskio pasirašyta šiam ir kitam sezonams.

Pastaruosius krepšinio metus 49-erių A. Bagatskis pradėjo Stambulo „Daruššafaka“ klube kur ėjo trenerio Davido Blatto asistento pareigas. Visgi pranešama, kad žydams pavyko sustarti su Turkijos klubu, kad pastarasis išleistų savo asistentą.

A. Bagatskis 2006 m. yra treniravęs Kauno „Žalgirį“, nuo 2010-ųjų eina Latvijos vyrų rinktinės vyriausiojo stratego pareigas.

„Maccabi“ šį sezoną pakeitė jau du trenerius. Pirmasis posto neteko Izraelio krepšinio specialistas Erezas Edelshteinas, o netrukus jo pėdomis pasekė ir jo tėvynainis Rami Hadaras. Tel Avivo klubų vadovų kantrybės taurė persipildė po to, kai praėjusią savaitę Eurolygos turnyre komanda bejėgiškai 58:83 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, kad pagrindiniais kandidatais į „Maccabi“ stratego postą yra Rimas Kurtinaitis ir italas Sergio Scariolo, tačiau vėliau tarp pretendentų buvo pradėta minėti ir A. Bagatskio pavardė . Panašu, kad „Maccabi“ galų gale apsistojo ties latvio kandidatūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)