Ji taip pat kėlė į viršų Lietuvos krepšinio federacijos taurę ir kabinosi Baltijos krepšinio lygos aukso medalius.

Šį sezoną „Kibirkšties“ kapitonė vidutiniškai per mačą ranka po 8 taškus ir atlieka po 2 rezultatyvius perdavimus.

Tai informacija, kurią apie E. Šniokaitę gali krepšinio mylėtojai gali surasti internete, tačiau ar žinote, kad gynėja yra užkietėjusi kelionių maniakė?

Indija, Nepalas, Tailandas, Kambodža, Andamanų salos, Singapūras, Malaizija, Indonezija, Filipinai... Tai tik dalis pasaulio, kurį apkeliavo E. Šniokaitė.

„Indija mane suformavo kaip žmogų, tiesa, grįžti buvo lengva, tik kokius du mėnesius vaikščiojau basa po Vilnių. Tada jau atsirado ir kelionių alkis, negaliu sustoti iki šiol“, - šypsosi „Kibirkšties“ krepšininkė.

E. Šniokaitė teigia, kad moterys krepšininkės negali vyrams prilygti fizine jėga, todėl aikštėje turi daugiau dirbti galva.

„Mes nesame kaip vyrai krepšininkai, kurie gali palikti smegenis namuose, su savo atletiškumu įdėti per galvas, laimėti ir nieko daugiau negalvoti. Mes, moterys, turime galvoti aikštėje“, - teigia E. Šniokaitė.

Daugiau apie kelionių aistrą, planuojamas kryptis, krepšinio niuansus, mokslus ir mokslus dėl diplomo, galite sužinoti pažiūrėję vaizdo reportažą:

E. Šniokaitę ir visą „Kibirkšties“ komandą galite palaikyti jau penktadienį, kai 17 val. Mykolo Romerio universitete vilnietės žais LMKL rungtynes su Klaipėdos „Fortūnos“ ekipa.

Visi apsilankę rungtynėse gali tapti „Kibirkšties“ klubo garbės nariais, dalyvauti akcijoje „Svajuko dramblionė“ ir laimėti vakarienę su komandos krepšininkėmis bei kelionę į Indiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)