Eurolygos sezono lyderiai ketvirtadienio vakarą Milane kausis su Manto Kalniečio atstovaujama „Emporio Armani“ ekipa, tačiau Dimitrios Itoudis savo kariaunoje šį kartą neturės abiejų svarbiausių savo gynėjų – serbo M. Teodosičiaus ir prancūzo Nando De Colo.

Skelbiama, kad dėl nuovargio Maskvos klubas M. Teodosičiui suteikia poilsio savaičių ir ant parketo gynėjas vėl pasirodys tik 2017-aisiais. Pastaruoju metu serbas skundėsi Achilo sausgyslės skausmais.

Tuo metu prancūzą N. De Colo kamuoja chroniški šlaunies skausmai, dėl kurių gynėjui taip pat leista atsipūsti.

Maskviečiams teks verstis ir be aukštaūgio Pavelo Korobkovo, kuris yra patgyręs kelio traumą.

Visgi CSKA stovykloje yra ir pozityvių žinių. Į rikiuotę grįžta britas vidurio puolėjas Joelis Freelandas, kuris dėl traumos nežaidė nuo vasario mėnesio. Manoma, kad ant parketo jis gali pasirodyti jau per mačą Milane.

CSKA (9/1) Eurolygos turnyro lentelėje užima 1-ąją vietą, o „Emporio Armani“ (4/6) tarp 16-os komandų žengia tik 13-oje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją