„Neptūnas“ antro kėlinio pradžioje atsiliko 22:28, tačiau tuomet aikštėje pradėjo tiesiog siautėti nuo atsarginių žaidėjų suolo pakilęs Jimmy Baronas, kuris vien per antrą ketvirtį įsūdė šešis tritaškius, iš viso pelnė net 24 taškus ir sukrovė Klaipėdos komandai solidžią persvarą – 60:44.

Fantastišką pasirodymą šiame mače surengė „Neptūno“ gynėjas Jimmy Baronas, kuris per 32 minutes sumetė net 42 taškus (5/5 dvitaškiai, 10/15 tritaškiai, 2/2 baudos), surinko 40 naudingumo balų ir buvo pagrindinis šeimininkų pergalės kalvis.

Amerikietis dar iki didžiosios pertraukos buvo įmetęs jau 29 taškus.

15 taškų pridėjo Martynas Mažeika (3/4 tritaškiai), po 14 – Mindaugas Girdžiūnas ir Mindaugas Kačinas (4/5 dvitaškiai, 2/3 tritaškiai).

Varžovų gretose po 23 taškais pasižymėjo Rolandas Freimanis ir D'Angelo Harrisonas, 14 taškų pridėjo Zachas Auguste'as, 11 – Evaldas Kairys (2/3 dvitaškiai, 7/14 baudos).

Pirmame rate mūsiškiai turkus jų aikštėje įveikė tik po įnirtingos kovos – 67:65.

FIBA Čempionų lygoje kovoja 40 komandų, suskirstytų į penkias grupes po aštuonias. Į kitą turnyro etapą pateks 24 – po keturias geriausias kiekvienos grupės atstoves ir keturios geriausios iš penktą vietą užėmusių ekipų.

Grupių nugalėtojai ir trys geriausi antroje vietoje likę klubai iškart žengs į aštuntfinalį, o kiti grupių varžybų barjerą įveikę dalyviai bus suporuoti ir dėl vietos aštuntfinalyje tarpusavyje žais po vieną mačą namuose ir svečiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)