Eurobasket 2017“ burtų traukimo ceremonijoje dalyvavęs A. Bagatskis, kalbėdamas su „Eurohoops“, tryško optimizmu.

„Taip, aš tikiuosi, taip, taip“, – 21-erių Latvijos supertalento išskėstomis rankomis laukė treneris.

Davido Blatto asistentu Stambulo „Daruššafaka“ klube dirbantis A. Bagatskis viliasi Europos čempionate sulaukti ne tik K. Porzingio, bet ir kito NBA žaidėjo Davio Bertanio, vilkinčio San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius, pagalbos.

„Šie du vyrukai yra aukštos klasės žaidėjai. Kiekvienas Europos treneris norėtų tokius turėtų savo komandoje. Aš – ne išimtis. Sudėtyje turėdami juos, nesakau, kad laimėsime Europos čempionatą, bet tikrai galėtume nuveikti kažką didingo“, – gigantiškais planais dalijosi specialistas.

Tiesa, reikėtų paminėti, kad latviai pateko į daugelio „mirtininkų“ vadinamą D grupę, kurioje dar žais Turkija, Serbija, Rusija, Belgija ir Didžioji Britanija.

„Puikiai žinau Turkijos ir Rusijos komandas, nes dirbau šių šalių klubuose. Manau, kad namuose žaisianti Turkija turėtų būti laikoma favorite. Aišku, visi supranta Serbijos galybę, tačiau kai turkai žaidžia namuose, jie laimi medalius.

O kalbant apie Latvijos komandą, mes tiesiog turime mėgautis tuo, ką darome. Visuomet, kai pradedame pasirengimo ciklą, savo žaidėjams sakau baigti juokelius ir tiesiog mėgautis. Mes turime susikoncentruoti ties tai dalykais, kuriuos galime padaryti geriausiai: žaisti gudriai ir kietai.“

Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31-rugsėjo 17 dienomis. Latviai D grupės rungtynes žais „Abdi Ipekči“ arenoje, o lemiamos kovos – atkrintamosios varžybos – persikels į „Sinan Erdem Dome“ areną, talpinančią net 16 tūkst. žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)