15 taškų Europos čempionams pelnė Nikola Mirotičius, 14 – Pau Gasolis (8 atk. kam.), 13 – Sergio Rodriguezas, po 10 – Willie Hernangomezas ir Sergio Llullas.

Venesuelos rinktinėje dviženklį taškų skaičių surinko tik Nestoras Colmenaresas ir Gregory Vargas. Abiejų sąskaitose – po 14 taškų.

Tai buvo penktosios Ispanijos krepšininkų kontrolinės rungtynės ir trečioji pergalė. Ispanai 85:61 nugalėjo Angolos ekipą, dusyk – 83:87 bei 76:78 – nusileido Lietuvos rinktinei, o venesueliečius prieš porą dienų pranoko 80:65.

Ispanijos ir Lietuvos komandos olimpinį krepšinio turnyrą pradės B grupėje kartu su Argentina, Brazilija, Kroatija ir Nigerija.

Primename, kad lietuviai venesueliečius Vilniuje sutriuškino 84:53.

📺 Así fue el 🇪🇸 - 🇻🇪 (91-55), con unos destacados @threekola Mirotic, @paugasol y @SergioRodriguez https://t.co/sV8S8E6Byi
— Liga Endesa (@ACBCOM) July 25, 2016


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)