Kaip paskelbė pats H. Whiteside‘as, nuo studijų laikų jis jau yra pakeitęs 8 komandas, todėl dar vienos karjeros stotelės ieškoti jis neketina. Manoma, kad 27-erių aukštaūgis su Majamio komanda pasirašys maksimalią, net 100 mln JAV dolerių ketverių metų trukmės sutartį.

Apie tai, kad žūtbūt nori išlaikyti komandoje šį blokų monstrą, kiek anksčiau kalbėjo ir „Heat“ prezidentas Patas Riley.

Majamio komandoje H. Whiteside‘as rungtyniauja nuo 2014-ųjų. Pastarąjį sezoną NBA lygoje vidurio puolėjas vidutiniškai pelnė po 14,2 taško, atkovojo po 11,8 atšokusio kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus. Taip pat jis blokuodavo po 3,7 metimo, o tai yra pats geriausias rezultatas lygoje.

Sezono pabaigoje H. Whiteside‘as patyrė traumą per Rytų konferencijos pusfinalio serijos rungtynes su Toronto „Raptors“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)