Pastaruosius du sezonus A. Bagatskis, kuris anksčiau yra ir žaidęs, ir treniravęs Kauno „Žalgirį“, dirbo Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ komandoje vyriausiuoju treneriu.

Taip pat A. Bagatskis užima vyriausiojo Latvijos rinktinės trenerio pareigas, anksčiau jis yra dirbęs Kijevo „Budivelnik“, Tbilisio „Sokhumi“, Krasnojarsko „Jenisej“, „Valmiera“ ir Rygos „Barons“ klubuose vyriausiuoju strategu.

Primename, kad D. Blattas šio sezono viduryje buvo skandalingai atleistas iš Klivlando „Cavaliers“ vyriausiojo trenerio posto, o prieš keletą savaičių su turkais pasirašė ilgalaikį kontraktą.

Kitą sezoną „Darussafaka“ klubas turės vieną iš didžiausių biudžetų visoje Eurolygoje. Skelbiama, kad Stambulo klubas planuoja surinkti 30 mln. eurų biudžetą.

Panašiomis pinigų sumomis kiekvieną sezoną Europoje disponuoja Madrido „Real“, „Barcelona“ ir Stambulo „Fenerbahce“, o didesniais pinigais gali pasigirti tik Maskvos CSKA.

Šiemet Eurolygos čempionų klubas buvo priartėjęs prie 40 mln. eurų vertės biudžeto. Vardinį kvietimą į Eurolygą Stambulo klubas gavo savo rėmėjų dėka, ji galioja ir kitą sezoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)