„Žiedams buvo naudojamas 585 ir 750 prabos auksas, jie svers apie 12-14 gramų. Apart to, kad panaudojome naująjį LKL logotipą, taip pat pakeitėme žiedų foną į mėlyną spalvą. Taip pat, žiedų šonuose galėsime išvysti mažus lašelius, kurie imituos sunkaus krepšininkų darbo metu išlietą prakaitą. Tiesa, idėjas žiedams pasiūlo laikmetis, vykstančios kovos bei vyraujančios nuotaikos“, – apie žiedų dizainą kalbėjo „PREMIERE“ juvelyrikos namų savininkas ir kūrybos vadovas Vytautas Jonutis.

Čempionų žiedai ir nugalėtojų taurė stipriausiai šalies komandai bus įteikti per „Tete-a-Tete Casino-LKL“ sezono uždarymo ceremoniją, kuri vyks birželio 7, 8, 13 arba 14 dieną, priklausomai nuo finalo serijos baigties.

Pirmosios finalo rungtynės jau šiandien, trečiadienį, 19 valandą vyks „Žalgirio“ arenoje, antrą kartą komandos susikaus šeštadienį (gegužės 28 d.) 17 valandą „Švyturio“ arenoje. Serija į Kauną sugrįš gegužės 31 dieną (19 val.), o ketvirtosios rungtynės Klaipėdoje vyks birželio 3 dieną (19 val.). Visas rungtynes tiesiogiai transliuos DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją