28-erių metų prancūzas, atvedęs Rusijos grandus į finalo ketvertą, šiame sezone per 25 rungtynes vidutiniškai ant parketo praleisdavo 27 minutes, per kurias pelnydavo 18,9 taško, atkovodavo 3,6 kamuolio, atlikdavo 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 24 naudingumo balus.

N. de Colo taip pat atiteko ir rezultatyviausio žaidėjo titulas, kuris pavadintas legendinio Alphonso Fordo vardu. Prancūzijos krepšininkas iki šiol jau pelnė 473 taškus.

„Neįtikėtina. Aš esu labai laimingas ir didžiuojuosi gaudamas MVP titulą stipriausioje lygoje. Tačiau mes savo tikslų dar nepasiekėme – liko dar dvejos rungtynės, todėl turime išlikti susikaupę. Bet šis trofėjus – labai džiaugsminga dovana. Visą sezoną stengiausi daryti viską, kad padėčiau savo komandai, o tai ir yra svarbiausia“, – apie pagrindinį sezono tikslą užsiminė prancūzas.

„Visada smagu laimėti asmeninius titulus, bet man daug svarbiau būti tokios puikios komandos kaip CSKA dalimi. Milošas Teodosičius, Kyle'as Hinsesas ir kiti komandos draugai man padeda kiekvieną dieną tapti geresniu“, – duoklę ir bendraklubiams atidavė jis.

Iš Ramūno Šiškausko rankų prizą atsiėmė ir kitas CSKA legionierius amerikietis K. Hinesas, pripažintas geriausiai besiginančiu 2015-2016 metų sezono žaidėju.

„Kylančios žvaigždės“ titulas įteiktas „Barcelonos“ talentui Alexui Abrinseui. 22-ejų metų ispanas šiemet per kiekvieną mačą rinko po 9,3 taško, 2,2 atkovoto kamuolio ir 8,8 naudingumo balo.

Taip pat apdovanojimai įteikti žaidėjams, patekusiems į geriausių žaidėjų penketuką. Jį sudarė Malcolmas Delaney (Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“), M. Teodosičius, N. De Colo (abu iš CSKA), Janas Vesely (Stambulo „Fenerbahče“) ir Ioannis Bourousis (Vitorijos „Laboral Kutxa“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją