Tiesa, ir pats sąrašas nebuvo paviešintas – FIBA tik paskelbė valstybes, kurių ekipos išreiškė norą varžytis Čempionų lygoje.

Tarp jų – Baltarusija, Belgija, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Suomija, Prancūzija, Vengrija, Graikija, Izraelis, Italija, Latvija, Lenkija, Rumunija, Slovėnija, Švedija, Turkija ir Ukraina.

Bet tai nereiškia, kad Čempionų lygoje nebus Lietuvos klubų.

Lietuvos krepšinio lyga (LKL) yra viena iš dešimties nacionalinių lygų, šiemet tapusių kuriamo turnyro akcininkėmis. Jos išsidalino 50 proc. akcijų, likusios priklauso FIBA.

Anksčiau buvo skelbta, kad Lietuvai rezervuota viena vieta tarp 32 pagrindinių varžybų dalyvių, dar viena komanda galėtų dalyvauti atrankoje.

Tačiau realūs klubų planai paaiškės tik vienaip ar kitaip išsprendus nesutarimus tarp FIBA ir Eurolygos, paskandinusius kitą sezoną kol kas neperžvelgiamose miglose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)