Likus žaisti 48 sekundes Valdas Vasylius pataikė tritaškį su Gedimino Oreliko pražanga ir realizavo baudos metimą bei išvedė savo komandą į priekį (74:73).

Visgi kitoje atakoje Kendrickas Brownas smeigė tritaškį ir grąžino „Lietuvos rytui“ pranašumą (76:74).

Lemtingoje atakoje A. Valeika išprovokavo šeimininkų klaidą aikštės viduryje, perėmė kamuolį, skuodė į greitą ataką ir turėjo galimybę išlyginti rezultatą.

Bet trise prieš du greitoje atakoje atsidūrę panevėžiečiai neišnaudojo kiekybinės persvaros. Po krepšiu susidarė grūstis, „Lietuvos ryto“ žaidėjai išplėšė iš svečių rankų kamuolį, o teisėjų švilpukas tylėjo.

Vėliau tris baudos metimus realizavęs G. Orelikas užtikrino „Lietuvos rytui“ pergalę (79:74).

Antrasis serijos mačas vyks šeštadienį Panevėžyje.

„Lietuvos rytas“: Gediminas Orelikas 24, Kendrickas Brownas 15, Artūras Gudaitis 14, Deividas Gailius ir Artūras Jomantas po 10.

„Lietkabelis“: Žygimantas Janavičius 15, Valdas Vasylius 12, Artūras Valeika 10, Simas Buterlevičius ir Arnas Labuckas po 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)