Pirmąsias serijos rungtynes „Real“ išvykoje pralaimėjo 69:75, o antrąsias – 78:100.

J. Mačiulis mače Madride aikštelėje iš viso praleido 16 minučių, per kurias pelnė 3 taškus (0/1 dvit., 1/3 trit.), atkovojo kamuolį, 3 kartus prasižengė ir surinko -2 naudingumo balus.

„Real“ finalo ketverte žaidė paskutinius trejus metus, o praėjusį sezoną tapo čempionu.

„Fenerbahce“ ekipą į pergalę vedė 17 taškų pelnęs Bogdanas Bogdanovičius. 15 taškų ir 12 atkovotų kamuolių pridėjo Ekpe Udogas, 14 – Bobby Dixonas.

„Real“ ekipoje rezultatyviausias buvo Sergio Rodriguezas, pelnęs 14 taškų. Gustavo Ayonas pelnė 14 taškų ir atkovojo 14 kamuolių.

Jau aiškios trys komandos, rungtyniausiančios finalo ketverte. Tai – Maskvos CSKA, Vitorijos „Laboral Kutxa“ ir „Fenerbahce“. Paskutinį kelialapį iškovos Barselonos „Barcelona“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipų serijos nugalėtojas.

„Real“: Sergio Rodriguezas 15, Gustavo Ayonas 14 (14 atk. kam.), Sergio Llullas 8, Andresas Nocioni ir Jaycee Carrollas po 6.

„Fenerbahce“: Bogdanas Bogdanovičius 17, Ekpe Udohas 15 (12 atk. kam.), Bobby Dixonas 14, Luigi Datome 13, Nikola Kaliničius 11 (8 atk. kam.).

Rungtynių apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)