Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 3 min. Tomo Pačėso auklėtiniai pirmavo 84:70, tačiau tada panevėžiečiai spurtavo 9:0 ir atgaivino intrigą – 84:79 (likus 1 min. 10 sek.). Visgi turnyro šeimininkai atsilaikė.

Abi ekipos beveik identiškai atakavo iš toli: „Lietuvos rytas“ pataikė 12 tolimų šūvių iš 23 (52 proc.), o „Lietkabelis“ – 11 iš 23 (48 proc.).

„Lietkabelis“: Mile Iličius 21, Arnas Labuckas 14, Jurica Žuža 13, Jermaine'as Love 12, Simas Buterlevičius 11 taškų.

Pusfinalyje vilniečiai šeštadienį susikaus su Klaipėdos „Neptūnu“, kuris pataikė 15 tritaškių ir net 96:58 sutalžė Šiaulių „Šiaulius“.

Kitame pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ susirems su Prienų-Birštono „Vytautu“. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai po atkaklios kovos ketvirtfinalyje 88:86 palaužė Utenos „Juventus“, o Šarūno Jasikevičiaus kariauna 77:64 nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“. Po šio mačo žalgiriečių treneris liko ypač nepatenkintas savo auklėtinių pasirodymu ir pareiškė, kad su tokiu žaidimu „Žalgiris“ taurės nelaimės.

Rungtynių nuotraukos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)