Mindaugas Kuzminskas prie pergalės prisidėjo itin svariai. Per 30 žaidimo minučių 26-erių lietuvis pelnė 10 taškų ir buvo antras pagal rezultatyvumą „Unicaja“ gretose.

205 cm ūgio vilnietis prametė visus 4 tolimus metimus, bet pataikė 4 iš 7 dvitaškių ir realizavo abu baudų metimus. M. Kuzminskas taip pat atkovojo 3 ir prarado 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, gavo ir išrašė po bloką, 3 kartus prasižengė ir sykį privertė tai padaryti varžovus.

Verta pažymėti, kad šią savaitę Eurolygos rungtynėse lietuvis per 19 minučių sugebėjo surinkti net 16 taškų, bet Joanas Plaza nusprendė ketvirtame kėlinyje jį laikyti ant suolo ir „Unicaja“ neprilygo Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšininkams.

Panašu, kad savo pamoką treneris iš Ispanijos išmoko ir išklausęs kritikos leido M. Kuzminskui žaisti ilgiau.

„Iberostar“: Javieras Beiranas 10, Josephas Jonesas 8, Nicolas Richotti ir Rodrigo San Miguelis po 7 taškus.

„Unicaja“: Alberto Diazas 12, Mindaugas Kuzminskas 10, Edwinas Jacksonas, Nemanja Nedovičius ir DeMarcusas Nelsonas po 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)