Graikijos rinktinės puolėjas „Olympiakos“ komandoje žaidė 2009-2013 m. ir paskutinį savo sezoną Pirėjuje vainikavo tapdamas Eurolygos čempionu.

2013-2014 m. sezoną graikas praleido „Barcelona“ gretose, o vėliau dvejus metus nesėkmingai bandė pritapti NBA lygoje. Visgi vietos jam nepavyko užsitikrinti nei pagrindinėje Hjustono „Rockets“, nei Denverio „Nuggets“ sudėtyje.

Apie naują kontraktą su puolėju „Olympiakos“ paskelbė trečiadienio popietę. Graikijos klubas su krepšininku susitarė dėl dvejų su puse metų trukmės sutarties.

Pastarajame NBA sezone K. Papanikolau sužaidė 26 rungtynes, per kurias vidutiniškai ant parketo praleido po 11,3 min., rinko po 2,6 taško ir atkovojo po 1,2 kamuolio.

Penktadienio vakarą Eurolygoje „Olympiakos“ Kaune susirems su „Žalgirio“ krepšininkais. Tiesa, K. Papanikolaou Graikijos vicečempionams padėti galės tik nuo antro TOP-16 etapo rato.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją