Galingas startas. „Žalgiris“ puikiai pradėjo rungtynes: iki pirmojo kėlinio pabaigos likus žaisti pustrečios minutės aikštės šeimininkai primavo jau 15-os taškų skirtumu (24:9)

Rezultatyviausi. Po pirmųjų dviejų kėlinių jau abi komandos turėjo po krepšininką, peržengusį 10 pelnytų taškų ribą. Kauniečių gretose tai padarė Mantas Kalnietis (10 taškų), o uteniškių – Edgaras Želionis (11 taškų).

Klaidos. Per pirmąją mačo dalį „Juventus“ suklydo net 12 kartų. Tuo pasinaudojęs „Žalgiris“ pelnė 24 lengvus taškus. Kauniečiai, savo ruožtu, kamuolį per pirmuosius du kėlinius prarado 5 kartus.

Sugrįžimas. Trečiajame kėlinyje svečiai per trumpą atkarpą surengė spurtą 15:4 ir atsilikimą sumažino iki vienženklio (59:50).

Lewisas. „Juventus“ ekipos amerikietis Chavaughnas Lewisas su trečiojo kėlinio sirena smeigė tritaškį iš aikštės vidurio ir prieš lemiamą ketvirtį sumažino deficitą iki septynių – 67:60.

Sajus. Jaunasis žalgirietis ne tik sužaidė geriausią mačą karjeroje – pelnė 12 taškų, bet ir pradžiugino žiūrovus dviem įspūdingais dėjimais.

„Žalgiris“: Edgaras Ulanovas 17 tšk., Martynas Pocius 13 tšk., Martynas Sajus ir Paulius Jankūnas po 12 tšk., Ianas Vougioukas 11 tšk., Mantas Kalnietis 10 tšk.

„Juventus“: Rolandas Alijevas 18 tšk., Spenceris Butterfieldas ir Chavaughnas Lewisas po 14 tšk., Edgaras Želionis 13 tšk., Arminas Urbutis 12 tšk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)