Atitrūko. Nepaisant apylygės rungtynių pradžios „Lietkabelis“ kėliniui persikėlus į antrąją pusę pradėjo krautis savo persvarą. Simo Buterlevičiaus ir Valdo Vasyliaus vedini panevėžiečiai ilgainiui įgavo dviženklį pranašumą (29:19).

Vasylius. Pirmojo kėlinio metu „Šiauliai“ nerado būdų sustabdyti Valdo Vasyliaus. Puolėjas per 9 žaidimo minutes sugebėjo pelnyti 12 taškų. Visa tai krepšininkas atliko pataikydamas be klaidų (5/5 dvitaškiai, 2/2 baudų metimai).

Bandymas atsitiesti. Šiauliečiai panaikinti deficitą ir perimti iniciatyvą į savo rankas bandė nuo pat antrojo kėlinio pradžios. Jo metu „Šiauliai“ varžovų pranašumą buvo sumažinę iki minimumo, bet išlyginti rezultato nepavyko, o „Lietkabelis“ iki trečiojo kėlinio vidurio sugebėjo susigrąžinti 10 taškų pranašumą (57:47).

Paskutinis pasispardymas. Ketvirto ketvirčio metu šiauliečiai spurtavo 10:2 ir sumažino „Lietkabelio“ persvarą iki 3 taškų (66:63), bet du Miljano Pavkovičiaus tritaškiai sugrąžino svečius į patogią padėtį (72:63). Tai galutinai palaužė „Šiaulius“.

„Lietkabelis“: Valdas Vasylius 18 tšk., Artūras Valeika 13 tšk., Simas Buterlevičius 13 tšk., Arnas Labuckas 12 tšk., Jermaine’as Love 11 tšk.

„Šiauliai“: Gintaras Leonavičius 18 tšk., Paulius Dambrauskas 15 tšk., Davidas Dudzinskis 10 tšk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)