Kova visas 40 minučių vyko taškas į tašką. Likus žaisti 8 minutes „Lietkabelis“ dar buvo priekyje (53:52), tačiau tuomet „Neptūnas“ spurtavo 8:0 ir likus žaisti 5 minutes svečiai pabėgo (60:53), o baudų taktiką panevėžiečių neišgelbėjo.

Po šios pergalės „Neptūnas“ turnyro lentelėje šoktelėjo į ketvirtą poziciją.

„Lietkabelis“: Brandonas Woodas 24, Arnas Labuckas 14 (8 atk. kam.), Valdas Vasylius 12, Mile'as Iličius 7 taškai.

„Neptūnas“: Jerai Grantas ir Danielis Ewingas po 15, Martynas Mažeika 14, Donatas Zavackas 13, Arvydas Šikšnius 12 taškų.

Šeštą vietą užimantys panevėžiečiai šiemet įveikė tik du varžovus – Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (86:64) ir Kėdainių „Nevėžį“ (87:70).

Tuo metu ant apdovanojimų pakylos sugrįžti siekianti uostamiesčio ekipa sezoną pradėjo dvejomis pergalėmis, bet vėliau įkrito į duobę ir pralaimėjo tris susitikimus iš eilės – prieš Utenos „Juventus“ (76:79), Kauno „Žalgirį“ (71:81) ir Prienų-Birštono „Vytautą“ (82:87).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)