CSKA ypatingai galingai sužaidė pirmą rungtynių pusę, kuomet po 20 žaidimo minučių buvo įmetusi 59 taškus (59:47).

Visgi ketvirtajame kėlinyje prabudo „Chimki“ – Tyrese‘as Rice‘as ir Peteri Koponenas smeigė po tritaškį ir R. Kurtinaičio treniruojamų krepšininkų deficitas sumažėjo iki 2 taškų (82:84).

Netrukus Marko Todorovičius pataikė du baudos metimus ir išlygino rezultatą (84:84). Nespėjus nė minutei prabėgti Milošas Teodosičius ir Tyrese‘as Rice‘as apsikeitė tritaškiais (87:87).

Tačiau tada prabilo Nando De Colo – prancūzas išprovokavo ne tik asmeninę Paulo Daviso pražangą, bet ir techninę, sumetė tris baudos metimus ir kitoje atakoje pridėjo taiklų tritaškį (93:87).

Bet „Chimki“ ir vėl sugebėjo sugrįžti – sėkmingai apsigynę pelnė 4 taškus be atsako ir sumažino deficitą iki 2 taškų (91:93).

Vis dėlto „Chimki“ taip ir nepavyko aplenkti CSKA – taikliai baudos metimus metę raudonarmiečiai iškovojo pergalę (100:93).

CSKA: Nando De Colo 18 (7 rez. perd.), Milošas Teodosičius 15 (6 rez. perd.), Demetris Nicholsas 14, Vitalijus Fridzonas 13, Kyle‘as Hinesas ir Andrejus Voroncevičius po 10.

„Chimki“: Peteri Koponenas 21, Tyrese‘as Rice‘as (7 rez. perd.) ir Paulas Davisas po 14, Marko Todorovičius 12, Egoras Vyaltsevas 11, Jamesas Augustine'as 10 (8 atk. kam.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)