„Ne paslaptis, jog pasibaigus sezonui, tą pačią valandą prasideda naujas sezonas, nauji darbai, nauji iššūkiai“, – sakė Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ direktorius Petras Aleksonis. Ir jis teisus.

LMKL.lt kalbinti lygos klubų direktoriai lyg susitarę teigė, kad atostogauti neketina arba tai darys labai trumpą laiko tarpą, kadangi laukia rimti darbai ieškant rėmėjų, komplektuojant sudėtį ir rengiantis kitam sezonui.

„Daug metų neturėjau atostogų ir nežinau ar šiemet turėsiu. Sezonas buvo labai sunkus. Reikėtų kažkur išvažiuoti ir viską apgalvoti, nes laukia daug darbų“, – svarstė Marijampolės „Sūduvos“ direktorius Deividas Jurkša, kuriam darbai baigsis tik nuaidėjus paskutinio sezono mačo Lietuvoje sirenai, kadangi jis yra ir krepšinio teisėjas.

Tuo tarpu LMKL čempionės „Utenos“ direktorius R.Jarutis atvirai pareiškė, jog atostogų neturėjo seniai ir šiemet jų taip pat neturės: „Neturėsiu atostogų. Dabar darbuojuosi Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje, kur vyksta finalinės kovos. Taip pat reikės ieškoti rėmėjų, burti komandą. Krepšininkės tik gali atostogauti, bet ne direktoriai.“

Štai Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ direktorė ir lyderė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė jau spėjo atsipūsti po varginančio sezono bei jau kibo į darbus.

„Viskas įvyko labai netikėtai – pamačiau gerą atostogų pasiūlymą – skrydį į Turkiją. Viskas įvyko labai greitai. Džiaugiuosi savo trumpomis, bet vis tiek atostogomis, nes pernai jų neturėjau iš vis, kadangi baigėsi sezonas, gimė vaikas, po to vėl sezonas ir nebuvo laiko pailsėti“, – įspūdžiais dalijosi R.Žemantauskaitė-Matlašaitienė, kuri pridūrė, jog jau dėlioja kito sezono sudėties gaires.

„Kokią komandą norime matyti kitame sezone – mes jau žinome. Ne paslaptis, jog sudėties komplektavimo procesas užtrunka ilgai, todėl dirbame ir sekame žaidėjų situaciją rinkoje bei pagal tai dėliojamės sudėties kontūrus“, – tvirtino P.Aleksonis.

Vis dėlto darbštieji LMKL klubų vadovai ras progą atsipalaiduoti ir vasarą, o visi tam turės skirtingus būdus.

„Man geriausias atsipalaidavimo būdas – motociklas. Noriu sėsti ant motociklo ir važiuoti gražiosios Lietuvos keliais ir keliukais. Tikiuosi, kad bent jau oras Lietuvoje bus tam palankus ir galėsiu vasarą taip pailsėti“, – šypsojosi „Utenos“ direktorius R.Jarutis.

„Gegužę stažuosiuosi NBA būstinėje Londone. Taip pat aplankysiu Anglijos čempionu tapusio Londono „Chelsea“ futbolo klubo būstinę. Mano didžiausia svajonė šią vasarą – išvykti į JAV ir ten aplankyti vieną iš NBA klubų. Ketinu vasarą daug laiko praleisti su savo šeima. Mūsų planas – smagiai atostogauti ir suvalgyti daug ledų“, – pasakojo „Aisčių-LSU-Paradis“ vadovas P.Aleksonis.

„Vyksiu į Italiją – reikia pakeisti aplinką ir apmąstyti ateities planus. Nepavadinčiau to atostogomis, nes mintyse būsiu Lietuvoje. Labai mėgstu žvejybą, bet jau senokai nemeškeriojau, nes niekada nerandu tam laiko“, – guodėsi „Sūduvos“ direktorius D.Jurkša, pridūręs, jog komandos sudėtis paaiškės rugpjūčio viduryje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją