Itin atkakliame ir kietame susitikime net penki žaidėjai buvo nubausti techninėmis pražangomis, o Jamesas Hardenas už spyrį LeBronui Jamesui į jautrią vietą – nesportine.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 26 sek. ir rezultatui esant lygiam (98:98) L. Jamesas prametė iš po krepšio, Tristanas Thompsonas du kartus nesugebėjo pataisyti kamuolio, bet jį išsaugoję svečiai paprašė minutės pertraukėlės. Po jos dar kartą savo laimę pabandė L. Jamesas, bet ir vėl netaikliai, tad ekipoms teko žaisti pratęsimą.

Jame dominavo gynyba, o viskas ir vėl sprendėsi pačioje pabaigoje: likus žaisti 4 sek. ir „Rockets“ pirmaujant 104:103 L. Jamesas stojo prie baudų metimų linijos, tačiau nesugebėjo pataikyti nė vienos iš dviejų ir taip padovanojo pergalę varžovams.

D. Motiejūnas nugalėtojams per 31 minutę pelnė 16 taškų (5/10 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai), atkovojo 2, perėmė 1 kamuolį, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo L. Jameso metimą, 1 kartą suklydo ir 2 sykius prasižengė.

Lietuvis rezultatyvumu nusileido tik Jamesui Hardenui ir Terrence'ui Jonesui, įmetusiems atitinkamai 33 ir 19 taškų.

Svečiams 37-is taškus surinko L. Jamesas, 21-ą – Kevinas Love.

Penktą pergalę iš eilės iškovojusiems „Rockets“ šiame mače negalėjo padėti traumuoti Dwightas Howardas ir Kostas Papanikolaou, o svečiams – Kyrie Irvingas, pirmoje tarpusavio dvikovoje, kurią 105:93 taip pat laimėjo „Rockets“, pasižymėjęs net 38 taškais.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 33 (8/18 metimai iš žaidimo, 15/18 baudos), Terrence'as Jonesas 19, Donatas Motiejūnas 16, Patrickas Beverley 12, Joshas Smithas 10 taškų.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 37 (15/35 metimai iš žaidimo, 3/11 baudos), Kevinas Love 21, Tristanas Thompsonas 14 (19 atk. kam.), Timofejus Mozgovas 10 taškų.

Rungtynių eiga:

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)