„Praėjusį kartą, kai susitikome su „Nižnij Novgorod“ klubu, šventėme pergalę didžiuliu skirtumu. Žinojau, kad antrą kartą taip nebus. Taigi mes pasiruošėme kietai kovai. Šis Rusijos klubas puikiai žaidė pastaruoju metu, sugebėjo įveikti Sasario „Dinamo“ ir Kazanės „Unics“ ekipas.

Tikėjomės, kad bus sunku ir neišvengsime problemų, tačiau džiaugiuosi, kad vyrai klausėsi manęs rūbinėje didžiosios pertraukos metu. Komanda pakeitė nusiteikimą ir tai leido mums laimėti“, – teigė G. Krapikas.

Tuo metu „Nižnij Novgorod“ strategas Ainaras Bagatskis buvo nusivylęs savo auklėtinių kova dėl atšokusių kamuolių.

„Tai buvo labai svarbios mums rungtynės prieš labai gerą varžovą. Įspėjau savo auklėtinius prieš antrąją susitikimo dalį. Tiesiog klaikiai kovojome dėl atšokusių kamuolių ir leidome kauniečiams sugriebti net 17 kamuolių puolime. Tu negali laimėti rungtynių, kai taip leidi siausti varžovui. Taip pat ketvirtajame kėlinyje padarėme keletą svarbių klaidų“, – pralaimėjimo priežastis vardijo treneris.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!