Būtent į šį krepšininkų, kuriems buvo permokėta, sąrašą pateko ir L. Kleiza. Pateikiame užsienio žurnalisto nuomonę apie lietuvį ir šio sezono jo žaidimą.

„Grįžęs iš NBA jis turėjo tapti taškų rinkimo mašina ir būti lyderiu lemiamų akimirkų metu. Prieš tai, kuomet Kleiza žaidė Eurolygoje ir atstovavo (Pirėjo) „Olympiakos“ klubui, jis gavo rezultatyviausio sezono žaidėjo Alphonso Fordo trofėjų. Bet tai buvo prieš jo traumas ir tada, kai Pirėjuje žaidė du puikūs įžaidėjai – Theodoros Papaloukas ir Milošas Teodosičius.

Lietuvio rolė „Fenerbahce Ulker“ komandos gretose buvo kitokia. (Treneris) Željko Obradovičius neišnaudojo L. Kleizos taip, kaip norėtų pats krepšininkas. Sezoną jis baigė su 10 pelnytų taškų per rungtynes vidurkiu. Svarbiausių susitikimų metu L. Kleizos aikštėje nebuvo matyti, o per paskutinius penkis TOP-16 etapo mačus jis iš viso surinko tik 31 tašką“, – rašoma apie lietuvį.

Į dešimtuką taip pat pateko Nenadas Krstičius, Jeremy Pargo (abu Maskvos CSKA, Rusija), Semihas Erdenas (Stambulo „Anadolu Efes“, Turkija), Mirza Begičius („Olympiakos“, Graikija), Zoranas Planiničius („Anadolu Efes“), Maciejus Lampė („Barcelona“, Ispanija), Luka Žoričius („Fenerbahce Ulker“, Turkija), Roko Leni Ukičius (Atėnų „Panathinaikos“, Graikija), Marcusas Williamsas (Krasnodaro „Lokomotiv–Kuban“, Rusija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)