„Malonu pradėti pusfinalio seriją su pergale, tačiau tikrai nesitikėjome taip lengvai laimėti. Vis tik reikia visiems, ypatingai žaidėjams, suprasti, kad tai buvo tik pirmosios rungtynės – Klaipėdoje viskas vėl prasidės nuo nulio. Stengsimės nuteikti žaidėjus stipriai kovai ir bandysime toliau gerinti žaidimą“, – laimėjęs 83:54 spaudos konferencijoje kalbėjo Šaras.

Ir nors ketvirtame kėlinyje „Žalgiris“ pirmavo net didesniu nei 30 taškų skirtumu, už netinkamą reakciją į teisėjo sprendimą žalgiriečių treneris vis tiek sugebėjo užsidirbti techninę pražangą.

„Nematau jokio kito kelio, tik kovoti už savo žaidėjus. Nemanau, kad tos techninės nusipelniau, ir nemanau, kad yra normalu, jog kiekvienas jauno žaidėjo prisikabinimas yra bauda – kai kurios man nepatiko.

Bet teisėjai turbūt matė kitaip, todėl reikia jų nuomonę gerbti ir prie jų prisitaikyti. Tačiau nematau kito kelio, kaip tik kovoti už savo žaidėjus, nes nemanau, kad tai buvo teisinga. Už ką techninę gavau – tikrai nesupratau, nes nuėjau nuo diskusijų ir konflikto“, prisiminė 41-erių metų specialistas.

„Manau, kad jeigu gynyboje darai tiek taktinių klaidų, kiek mes padarėme pradžioje, ir „Žalgiriui“ leidi pelnyti lengvus taškus bei padaryti persvarą – be galo sunku žaisti su jais.

O puolime, jeigu susikuriame progas, tai jų išpildymas turi būti praktiškai šimtaprocentinis, nes prie jų agresyvios gynybos tokių situacijų nėra labai daug. Nors žinojome kaip žaisti, gal pradžioje mus tai išmušė iš vėžių“, – pečiais truktelėjo Dainius Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)