Apsilankymas Kelmės gimnazijoje tapo didžiuliu įvykiu vietos moksleiviams. Žalgiriečius jau mokyklos kieme pasitiko didžiulis jų būrys, o klubą pasveikino miesto meras ir gimnazijos direktorius. Savo ruožtu „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas sveikino kelmiškius ir įteikė jiems marškinėlius su visų komandos narių parašais.

Netrukus krepšininkai persikėlė į aktų salę, kurioje beveik netilpo visi norintys pamatyti daugkartinius LKL čempionus. Moksleiviai klausė žaidėjų įvairiausių dalykų, o J. Graičiūno gimnazijos bendruomenei žodį tarė ir vyriausiasis klubo treneris Šarūnas Jasikevičius.

Po klausimų lavinos žalgiriečiai su moksleivių minia pajudėjo į lauko krepšinio aikštelę, kurioje žaidė su gimnazistais ir, žinoma, dalijo autografus ir fotografavosi.

J. Graičiūno gimnazijos moksleiviai jau devintame „Žalgiris – tavo mokyklos“ projekto sezone aktyviai lankėsi „Žalgirio“ arenoje vykusiose rungtynėse, kaupė įskaitinius taškus ir tapo projekto nugalėtojais.

Antroje vietoje liko praėjusio sezono laimėtojai Kauno LSMU gimnazijos atstovai, kurių mokykloje žalgiriečiai lankėsi pernai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)