„Labai noriu pasveikinti savo žaidėjus už titanišką darbą gynyboje. Yra be galo sunku sustabdyti tokią komandą kaip „Žalgiris“. Jie turi labai daug situacijų, skirtingų galimybių puolime.

Kai kas pasiteisino, kai kas ne, kai kada rizikavome. Padarėme tik 9 klaidas prieš tokią gynybą, buvome susikoncentravę, kontroliavome žaidimo ritmą.

Buvome labai nepatenkinti, kad pagal tvarkaraštį tarp Čempionų lygos rungtynių turėjome žaisti rungtynes su „Žalgiriu“. Tai kainuoja begalę energijos, fizinių jėgų ir mikrotraumų. Tačiau džiaugiuosi, kad nepalūžome, žaidėme gerai prieš agresyvią gynybą ir neturėjome bėdų. O Liudvigsburgo komanda spaudžia visas rungtynes, todėl po šio mačo padarėme išvadas ruošiantis atsakomosioms rungtynėms“, - po rungtynių kalbėjo D. Adomaitis.

„Labai nesmagu, kad pralaimėjome pirmas rungtynes namuose šį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje. Pripažįstu, kad neparuošiau komandos nei psichologiškai, nei fiziškai. Atrodėme labai prastai, nemotyvuoti, atrodė, kad kartais mūsų žaidėjai bėgo per molį. Čia mano kaltė.

Su „Fenerbahče“ sužaidėme nelabai geras rungtynes, nes varžovas mums neleido žaisti. Tačiau šiandien sužaidėme žymiai žymiai blogiau, nei su „Fenerbahče“. Man keista, kad kai kurie žaidėjai Eurolygoje sužaidžia prastas rungtynes ir turi galimybę atsigriebti vietinėje lygoje.

Bet kitą vertus, mes „Neptūną“ jau įveikėme tris kartus, todėl motyvuoti žaidėjus yra labai sunku. Mums tai rimtas signalas ir mes, treneriai, bandysime reaguoti.

Kai kurie žaidėjai šiandien atrodė klaikiai, gal skamba keistai, bet man pralaimėjimas irgi skausmingas.

Visada žymiai lengviau, kai pataikai. Tačiau pataikymas – toks mažiau kontroliuojamas dalykas. Kartais pataikai geriau, kartais blogiau, kartais varžovas neleidžia mesti, kartais suveikia, kartais nesuveikia.

Bet jie mums įmetė 48 taškus per pirmąją mačo pusę, tai parodo absoliutų komandos neužsivedimą žaisti. Antroje pusėje žaidėme truputį geriau, praleidome 30. Tarp šių skaičių yra visas pasaulis. Nesugebėjau paruošti komandos“, - nusivylimo neslėpė Šaras.

„Neptūno“ strategas spaudos konferencijoje sulaukė klausimo, ar nebuvo gaila sugadinti Šarūno Jasikevičiaus gimtadienio.

„Nenorėjome nieko gadinti, tačiau taip gavosi. Tai yra toks darbas. Gero gimtadienio Šarui, bet sorry“, - su šypsena veide atsakė D. Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)