Ir patys žaidėjai patikino, jog puikiai supranta, kad negalima daryti tiek klaidų.

„Rūbinėje sulaukėme nemažai pastabų. Treneris aiškino, kad nesvarbu, kokiu skirtumu laimime, reikia žaisti iki rungtynių pabaigos ir laimėti dar didesniu skirtumu. Pats manau, kad rungtynės buvo visai neblogos, tik jų pradžia ir pabaiga tikrai ne tokia, kokios norėjome“, – teigė Adas Juškevičius.

Jo žodžiais, Lietuvos rinktinė rungtynes vangiai pradėjo, nes trūko koncentracijos.

„Paskui su ja susitvarkėme, viskas grįžo į vėžės, perlaužėme rungtynių eigą, o ketvirtajame kėlinyje koncentraciją vėl paleidome“, – rungtynes vertino A. Juškevičius.

„Pradžioje truputį buksavome, o pabaiga irgi neparodė, kokie esame iš tikrųjų. Mes tikrai ne tokie, kad per kelias minutes praleistume 10 sausų taškų“, – komandos draugui antrino ir Marius Grigonis.

Jis pats šiose rungtynėse buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų.

„Varžovai tikrai nebuvo patys stipriausi, todėl atsirado daug progų pelnyti taškus ir jomis pasinaudojau. Gal iš šalies ir atrodo, kad jaučiuosi užtikrintai, tačiau tikrai labai jaudinuosi. Tiesiog stengiuosi vykdyti trenerio užduotis, o jis nurodė gerai gintis, žaisti drąsiai, veržtis krepšio link, kai matau galimybę“, – kalbėjo M. Grigonis.

Renaldas Seibutis pasidžiaugė antra Lietuvos rinktinės iškovota pergale, tačiau taip pat pripažino, kad pirmas penkias pirmo kėlinio minutes ir ketvirtojo kėlinio pabaigą reikėtų gerokai pakoreguoti, kad rungtynės būtų visiškai pavykusios.

„Buvo visai neblogai, tačiau, aišku, kad yra daug taisytinų dalykų. Tai natūralu ir, laikui bėgant, stengsimės tai išgyvendinti. Šiaip vaizdas tikrai neblogas“, – teigė R. Seibutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)