Abudu krepšininkai įsikūrė ant atsarginių žaidėjų suolelio, tačiau aikštėje tikrai nepasirodys, nes rungtynėms net nėra registruoti.

„D. Sabonis į Klaipėdą turėtų atvažiuoti tiesiai iš oro uosto. Tikimės, kad jis spės ir galės pamatyti, kaip žaidžia rinktinė, kurios gretose teks dirbti“, – penktadienį surengtoje rytinėje treniruotėje teigė Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio Jono Kazlausko asistentas Gintaras Krapikas.

NBA naujokų biržoje Orlando „Magic“ klubo 11-uoju numeriu pašauktas, o vėliau į Oklahomos „Thunder“ ekipą iškeistas 20-metis D. Sabonis atsisakė klubo pasiūlymo žaisti NBA Vasaros lygoje ir skubėjo kuo greičiau prisijungti prie Lietuvos rinktinės, kuri jau beveik prieš dvi savaites pradėjo pasirengimą Rio de Žaneiro olimpinėms žaidynėms.

J. Valančiūnas, kaip ir planuota, prie rinktinės prisijungė šiandien, liepos 1-ąją dieną.

Nuo ketvirtadienio su rinktine treniruojasi Mantas Kalnietis ir Paulius Jankūnas, tačiau rungtynėms su Tuniso komanda jie dar nebuvo registruoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)