Panevėžio ekipos kapitonas neįsivaizduoja savęs kitoje srityje ir dievina tai, kas jam labiausiai patinka. Paklaustas apie savo idealus žaidėjas nevardina garsių pavardžių, o su šypsena sako, kad beveik visada sulaukia pašaipų įvardindamas savo mėgstamiausius krepšininkus.

„Kaip pasakau savo mėgstamiausius žaidėjus visi pradeda juoktis, bet aš stengiuosi atrasti į save panašius krepšininkus. Ir dabar galbūt juoksitės, tačiau iš dabartinių NBA žaidėjų man patinka Trevoras Ariza ir Chandleris Parsonas ir visiems tai yra labai juokinga“, – teigė krepšininkas.

Krepšininkas vertindamas savo galimybes neslepia, jog yra realistas ir jau susitaikė su tuo, kad nepateks į Lietuvos rinktinę.

„Kai man buvo 18-ka metu kažkada leptelėjau, jog ateityje praversiu Lietuvos rinktinės duris. Tačiau užteko jaunimo ir studentų rinktinių, o dabar esu realistas ir žinau savo vietą. Kaip sakoma „aukščiau bambos neiššoksi“, esu patenkintas tuo, kur esu dabar, nors žinoma visada norisi geriau. Lietuvos rinktinė yra trečia pasaulyje ir joje yra 12-a vietų, todėl žinau, kad 12-a ir dar daugiau krepšininkų yra geresni už mane“, – LKL TV pasakojo Labuckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)