Į „Žalgirio“ radarą praėjusio sezono pradžioje patekęs ir į Kauną dar pavasarį atvykęs I. Hartensteinas Lietuvos čempionų gretose debiutavo tik šį sezoną.

LKL čempionate Šarūnas Jasikevičius jaunąjį vokietį ant parketo išleido 21 rungtynėse, kuriose jis vidutiniškai žaidė po 14 minučių, pelnė po 4,7 taško ir po krepšiais sugriebė po 4 kamuolius.

Spėji žalgiriečių talentas debiutuoti ir Eurolygoje: per 5 mačus aikštelėje iš viso praleido 16 minučių, pelnė 5 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

„Draft Express“ gegužės 5 dieną 19-ą gimtadienį minėsiančiam aukštaūgiui šiuo metu prognozuoja 21-ąjį šaukimą, kuris priklauso Oklahomos „Thunder“ ekipai. Tiesa, ar sutartį su „Žalgiriu“ iki 2018-ųjų vasaros turintis I. Hartensteinas iš karto persikels kitapus Atlanto – dar nėra aišku.

„Viskas bus aišku tik po biržos. Mes su juo turime sutartį, bet kaip bus toliau – priklausys nuo jį pasikvietusios komandos“, – kiek anksčiau Krepšinis.lt situaciją aiškino Kauno klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)