„Visų pirma džiaugiuosi, kad laimėjome. Nes klaustukų mums lieka daug – nesvarbu su kuo bežaistume, ramumos nėra. Aišku, šiandien lakstėme greičiau, geriau pataikėme. Bet kai kurie parametrai, į kuriuos mes atkreipėme dėmesį po paskutinių rungtynių – kad leidome varžovams atkovoti 15 kamuolių, nepataikėme 8 baudų – nepasikeitė. Laimėjome, bet iš vietos nepajudėjome ir mane neramina tai, kad žaidėjai nereaguoja į pastabas į išvadas, ką reikia mums pagerinti. Kol kas tai nevyksta“, – po mačo kalbėjo R. Kurtinaitis.

„Kai pirmavome 20 taškų, įleidau kelis žmones į aikštelę ir maniau, kad jie atrodys tikrai kitaip. Nežinau, kas būtų, jei jie įeitų į aikštelę esant lygiam rezultatui, jei kažkokį psichologinį spaudimą jie jaučia komandai pirmaujant 20 taškų, – nustebęs buvo krepšinio specialistas.

Ketvirtadienį vilniečių namų aikštėje laukia labai svarbios LKL rungtynės su Panevėžio „Lietkabeliu“, kuriose greičiausiai ir paaiškės, kuriai komandai atiteks LKL reguliariojo sezono antroji vieta turnyro lentelėje.

„Šį kartą „mažiukai“ žaidė organizuočiau nei praėjusiose rungtynėse su Utena, bet ir varžovas buvo kitoks. Velnias žino, kaip mes valdysimės situacijose su „Žalgiriu“ ar „Lietkabeliu“. Bet šioks toks šviesos spindulėlis yra“, – pridūrė jis.

Anot R. Kurtinaičio, nors vilniečiai ir žais namie, nežinia, ar savų sirgalių palaikymu pasinaudoti pavyks.

„Su „Lietkabeliu“ žaisime namie, kaip ir turėsime salės pranašumą, nors mes jį ne visada sugebame išnaudoti: ktaip ir nutiko rungtynėse su „Juventus“. Ir žmonių buvo, ir palaikė neblogai, bet mes tuo nepasinaudojome. Labai tikiuosi, kad šį kartą viskas bus kitaip“, – pažymėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)