Kai 25-erių JAV modelis Abigail Ratchford socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino nuotrauka su jos įspūdingas kūno formos išryškinančiu apdaru, komentarų skiltyje apsireiškė ir K. Porzingis.

Ir neilgai trukus latvis sulaukė atsako su papildomu priedu – bučiniu.

Kristapo Porzingio ir Abigail Ratchford flirtas

„The Daily News“ apie bręstančio romano detales pasiteirauti ketino paties K. Porzingio, tačiau po „Knicks“ treniruotės aikštę palikęs krepšininkas pas žurnalistus nebegrįžo. Net ir paprašytas, jis vis tiek atsisakė duoti interviu.

„Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių interneto svetainei ir „Playboy“ bei „Maxim“ žurnalams pozavusi A. Ratchford jau ir anksčiau buvo susižavėjusi sportininku – susitikinėjo su NFL žaidėju Johnny Manzieliu.

Tuo metu pats K. Porzingis vengia kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, o praėjusiais metais interviu GQ žurnalui „Knicks“ bokštas prisipažino, kad aktyviai būsimos žmonos neieško.

„Žinote, aš visuomet atviras, bet tikrai nesistengiu to skubinti. Tačiau jeigu graži mergina atsiras mano gyvenime, aš tikrai nesistengsiu juos atstumti“, – tąkart sakė jis.

Net kai su „Knicks“ NBA čempionate pergalių gausa K. Porzingis pasigirti tikrai negali (23 pergalės ir 34 pralaimėjimai bei 12 vieta Rytuose), tačiau pergalę už aikštės ribų jis galbūt iškovojo išties nemenką.