10 taškų, 6 atkovoti kamuoliai, 2 rezultatyvūs perdavimai ir 18 naudingumo balų per 25 minutes. Nors Brockas Motumas buvo rezultatyvesnis (14 tšk.), o Kevinas Pangosas – naudingesnis (23 naud bal.), asmeninį prizą ir 1,5 tūkst. eurų čekį atsiėmė būtent E. Ulanovas.

„Nenoriu pats vertinti, geriau trenerių paklauskite, – šyptelėjo krepšininkas. – Taip, kažkiek galbūt nustebino, bet finale visi daugmaž sužaidė, todėl tas titulas galėjo atitekti bet kam. Tačiau šiandien svarbiausia yra taurė, kurios dar nebuvome laimėję, todėl labai smagu ją iškovoti. Šiuo atveju labiau džiaugiuosi, kad komandai pavyko laimėti titulą“, – šyptelėjo Edgaras.

Tokį organizatorių sprendimą lemti galėjo ir faktas, kad pusfinalyje prieš Prienų-Birštono „Vytautą“ kaunietis buvo pats naudingiausias – 9 taškai, 7 atkovoti kamuoliai, 4 rezultatyvūs perdavimai ir 20 naudingumo balų.


O ką jau kalbėti apie juodą darbą gynyboje, puolime varžovams nuo galvų nuimtus kamuolius ar grumtynes su Mindaugu Lukauskiu dėl geresnių pozicijų po krepšiu.

„Žinojome, kad jie žaidžia fizinį, kietą krepšinį – turėjome atsakyti tuo pačiu. Ir tai daugmaž gavosi. Pirmus du kėlinius jie parodė gerą žaidimą ir laikėsi tikrai neblogai, bet antroje pusėje „Lietkabeliui“ pritrūko jėgų ir mes sugebėjome rungtynių eigą perlaužti savo naudai“, – pagrindinius pergalės faktorius vardijo E. Ulanovas.

Nepaisant to, kad „Žalgiriui“ nusileido 63:84, panevėžiečių vairininkas K. Maksvytis taip pat pasidžiaugė varžovų nario triumfu MVP rinkimuose. Bet ne be priežasties – būtent jis ir suteikė Edgarui pirmąsias krepšinio pamokas.

„Labai smagu, džiaugiuosi. Kauno krepšinio mokykloje buvau pirmas ir vienintelis jo treneris, todėl už jį džiaugiuosi dvigubai. Manau, kad jis yra vertas šio apdovanojimo – jis daug ir sunkiai dirbo, todėl tikrai nėra jokio pavydo ar pašalinio jausmo. Tiesiog labai džiaugiuosi“, – prisipažino 39-erių strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)