Dainininkas Arvydas Martinėnas, geriau pažįstamas kaip Vudis, išgarsėjo sudalyvavęs muzikiniame realybės šou. Jam pasibaigus atlikėją užklupo svaigi šlovė, su ja nesugebėjo susitvarkyti – paniro į alkoholio bei narkotikų liūną. Dabar Vudis apie tai šneka atvirai: galėjo išgerti butelį brendžio vienu kartu.

Prisipažino linksmo praeities gyvenimo pasekmes jaučiantis iki šiol: „Turėjau labai rimtų problemų dėl alkoholio ir narkotikų. Jau ketverius metus visiškai nieko nevartoju, tačiau atgarsiai dėl praeities problemų grįžta iki šiol. Kažkada labai skubėjau į koncertą ir važiuojant sugedo automobilis. Paskambinau organizatoriams pasakyti, kad į koncertą neatvyksiu, o jie mane išvadino alkoholiku, prisivartojusiu narkotikų. Apie mane parašė laikraščiai, tačiau tai buvo vienintelis atvejis, kai nenuvažiavau į koncertą. Ir tai įvyko dėl tikros priežasties, bet dėl praeities manimi nepatikėjo.

Turėjau ir stiprių sveikatos komplikacijų, buvo ir greitoji išvežusi į ligoninę. Iškart nusprendžiau, kad tai prie gero neprives. Ir neklydau. Vienas geriausių dalykų, nutikusių mano gyvenime, yra alkoholio atsisakymas. Esu bandęs ir kodavimą. Vieniems tai padeda, kitiems užtenka būti sąžiningiems prieš save, o jeigu suveikia, tai būna pats stipriausias kodas“.