Čia Nicole filmavosi naujam realybės šou, kuriame susitiks kažkada šlovėje besimaudžiusios moterys. Tai buvusios žymių pramogų pasaulio vyrų, tokių kaip Willo Smitho, Jose Canseco, R-Kelly, Prince'o, Martino Lawrence'o buvusios žmonos.

Trumpaplaukė gražuolė filmavimų metu atrodė tiesiog pritrenkiančiai - lieknos, išpuoselėtos kojos, plokščias pilvukas ir standžios apvalios krūtys svaigino stipriau nei saulės kaitra. Kūną pridengusi nedideliu, prabangiu mėlynu bikiniu bei auksu tviskančiais papuošalais, Nicole savo jaunatviškumu ir iš veido niekad nedingstančia šypsena išsiskyrė iš būrio kitų moterų.

Žinoma, nereikėtų pamiršti, kad norint turėti tokią figūrą pagimdžius penkis vaikus ir sulaukus 46-erių, reikia intensyviai sportuoti, laikytis įvairių dietų ir, žinoma, apsilankyti pas plastikos chirurgus. Natūralu, kad penkių vaikų susilaukusios moters krūtys niekuomet nebūtų tokios standžios, jei nebūtų patobulintos silikono implantais, o pilvas nebūtų toks plokščias, jei nebūtų pašalinti riebalai.

Be to, filmavimų metu moters grožis dar labiau suspindo, kai savo darbą puikiai atliko visažistai bei stiliaus ekspertai.

Tačiau viena aišku: kad ir kiek kainavo plastinės operacijos, kad ir kiek valandų praleido sporto salėse, tai daryti buvo verta. Vaizdas - nepriekaištingas.